Årets sista 100 dagar

Publicerad den:24 september 2020
By Härliga Var Dag

Den 23 september, dagen för höstdagjämning och dagen då vi räknar ner årets sista 100 dagar. Tidigare två år har jag varit med i #last90days, och att avsluta året med FOKUS på vad jag kan göra för mig själv – varje dag – har varit ett lyckat koncept.

Med hjälp av ett fokus på Vad och hur vill jag känna mig årets sista dag? så påminns jag varje dag om att göra små saker för mig själv på min resa mot målet. Vad vill jag ha mer av i mitt liv och hur ska jag se till att det sker? Några ord som ska få följa mig är:

  • Njuta
  • Leka
  • Skratta
  • Utmana
  • Andas
  • Stanna upp

Jag kommer sätta en intention under min dagliga meditation för kommande 100 dagar, och låta den leda mig. På kvällen stämma av hur dagen blev innan jag somnar.

Mitt ledord inför 2020 var Harmoni, något som jag fått påminna mig om, om och om igen. Även om min upplevelse av 2020 skapar en känsla av att jag är stark, starkare än jag tror, så har det varit en del utmaningar att hantera – för oss alla. Jag fortsätter årets sista 100 dagar i att landa i harmoni, samtidigt som jag utforskar hur jag kan leva för att skratta, utmanas, leka och njuta MER.

Vad behöver jag göra, förändra lägga till, i små steg varje dag för att nå dit?Hur vill DU känna dig på årets sista dag? Vad kan du börja med IDAG för att nå dit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor.