Utbildning i Regndroppsteknik

Publicerad den:02 oktober 2020
By Härliga Var Dag

Som jag har längtat efter att gå denna utbildning i regndroppsteknik, och nu är det två veckor kvar! Det finns tre platser kvar att boka – kanske är en av de din!

Denna kurs är för dig som redan arbetar med kroppsbehandlingar eller för dig som vill lära dig en härlig och mycket mjuk behandlingsform som ger effekt direkt. Med lätta strykningar/massage och Vita Flex så arbetar du in olika eteriska oljor på olika punkter på fötter, rygg och nacke.Denna behandlingsform som är en form utav Aroma-terapi lär du dig under endagskurs och efter kursen kan du ge dig själv en skön Vita-Flex massage på fötterna eller ge en helkroppsmassage.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper muskler och leder att slappna av, minskar stress, återställ balansen i kroppen och få mer energi. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique och kommer ursprungligen från USA där den är väldigt populär.

PRIS OCH BOKNINGUtbildningen kostar 1 500 kr exkl eteriska oljor.De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living och är av högsta kvalitet. Oljorna ingår inte i priset för utbildningen utan köps separat. Oljorna kommer i ett kit som räcker till flera behandlingar och kostar ca 1 600 kr. Kontakta mig på hej@harligavardag.se för att göra din anmälan och hjälp med din beställning av oljorna.

NÄRLördag 17/10 kl 10:00-18:00Kanalvägen 7, i Friskvårdscoachernas lokal Upplands Väsby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor.