Event

Jag planerar för olika events, workshops och inspirationskvällar!


FÖRETAGSEVENT

Planerar ditt företag för en kickoff, planeringsdag, konferens, inspirationskväll? Ni kan anlita mig som föreläsare och inspiratör inom hälsa, kost, och hållbar livsstil. Vill ni ha ett svettigt träningspass eller en mjukare yoga att avsluta dagen med som teambuilding?

Hör av er för att få förslag och offert! Maila till hej@harligavardag.se

KOMMANDE EVENT

Utbildning i Regndroppsteknik

Lördag 17/10 kl 10:00-18:00
Kanalvägen 7, i Friskvårdscoachernas lokal

Denna kurs är för dig som redan arbetar med kroppsbehandlingar eller för dig som vill lära dig en härlig och mycket mjuk behandlingsform som ger effekt direkt. Med lätta strykningar/massage och Vita Flex så arbetar du in olika eteriska oljor på olika punkter på fötter, rygg och nacke.
Denna behandlingsform som är en form utav Aroma-terapi lär du dig under endagskurs och efter kursen kan du ge dig själv en skön Vita-Flex massage på fötterna eller ge en helkroppsmassage.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper muskler och leder att slappna av, minskar stress, återställ balansen i kroppen och få mer energi. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique och kommer ursprungligen från USA där den är väldigt populär.

PRIS OCH BOKNING
Utbildningen kostar 1 500 kr exkl eteriska oljor.

De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living och är av högsta kvalitet. Oljorna ingår inte i priset för utbildningen utan köps separat. Oljorna kommer i ett kit som räcker till flera behandlingar och kostar ca 1 600 kr. Kontakta mig på hej@harligavardag.se för att göra din anmälan och hjälp med din beställning av oljorna.


Yinyoga under höstterminen på K4 Naprapati & Träning

Med start v 36 är du välkommen att landa på din yogamatta! Tisdagar 18:00-19:15
Du kan läsa mer här och boka din plats!


Low Tox Living – 21 dagars challenge

Sandra Jämtfjäll och jag har satt ihop en galen detox challenge för er, vi kommer dela med oss av och skapa medvetenhet kring kosten, hemmet och omgivningen hur det påverkar olika aspekter av vår hälsa och under 21 -dagar väljer vi att ta en paus från saker som belastar oss som ett ekosystem. Med start söndag 23 augusti.

Vi vill boosta denna resan lite extra för 2 st som deltar och sprider vidare extra till andra därför lägger vi in 2 give aways i form av enskild session med oss.
– Linda hjälper dig genom att titta mer noga på de underliggande mekanismer som gör att vi väljer den mat vi väljer. Vi social-äter, tröstäter, firar ja, vad driver dina kostval mer än det uppenbara
– Sandra ger dig en reiki session på distans, genom reiki kan vi komma åt och lösa upp djupare omedvetna mönster och beteende, blockerande känslor och övertygelser.

Vill du veta mer? Häng med på Facebook, där vi peppar och stöttar dig, anmäl dig till nyhetsbrevet, där alla uppgifter kommer, så ses vi söndag 23 augusti!


Compassion – Yin med djupavslappning och eteriska oljor


FULLBOKAD


Lördag 15 februari är du varmt välkommen till två timmar av “Compassion” – för att hedra och fylla dig själv med kärlek i samband med Alla hjärtans Dag.

Jag guidar dig i stillsam Yin yoga och en längre djupavslappning, under tiden använder vi oss av eteriska oljor för att fördjupa närvaron och återhämtningen.

Klassen passar alla nivåer av yogautövare. Till stämningsfull musik och med hjälp av bolster, klossar och filtar får du sträcka ut och återhämta – fylla på så att du sen kan ge vidare.

Jag berättar mer om hur, varför och när man kan använda sig av eteriska oljor, som en förstärkare i sin yogapraktik och meditation eller avslappningsrutiner, men också som naturligt stöd i livets olika situationer.

Datum och tid: lördag 15/2 kl 15-17:00
Plats: Friskvårdscoacherna i Bredden, Kanalvägen 7
Pris: 390 kr (Ett erbjudande finns för Dig som vill köpa hem eteriska oljor genom mig)
Anmälan till: hej@harligavardag.se
Anmälan är bindande (men inte personlig)


OLJEMINGEL hemma hos mig

Återkommer med höstens datum för fysiska träffar. Du är alltid välkommen att kontakta mig för att ses och prata Low Tox, hur oljor och växtbaserade produkter kan vara ett stöd för dig och din familj. Zoom är ett fantastiskt redskap för att “ses” om du inte vill/kan komma hem till mig.

Varje måndag kl 20:30 bjuder vårt team in till Måndagsklubben (du får länk till Zoom av mig) och har olika teman varje gång – alltid en massa inspiration och berättelser om hur dessa produkter stöttar oss i vardagen.

Maila mig på hej@harligavardag.se för att boka!


Kontakta mig för event!