Event

Jag planerar för vårens olika events, workshops och inspirationskvällar!


FÖRETAGSEVENT

Planerar ditt företag för en kickoff, planeringsdag, konferens, inspirationskväll? Ni kan anlita mig som föreläsare och inspiratör inom hälsa, kost, och hållbar livsstil. Vill ni ha ett svettigt träningspass eller en mjukare yoga att avsluta dagen med som teambuilding?

Hör av er för att få förslag och offert! Maila till hej@harligavardag.se


KOMMANDE EVENT

Compassion – Yin med djupavslappning och eteriska oljor


FULLBOKAD


Lördag 15 februari är du varmt välkommen till två timmar av “Compassion” – för att hedra och fylla dig själv med kärlek i samband med Alla hjärtans Dag.

Jag guidar dig i stillsam Yin yoga och en längre djupavslappning, under tiden använder vi oss av eteriska oljor för att fördjupa närvaron och återhämtningen.

Klassen passar alla nivåer av yogautövare. Till stämningsfull musik och med hjälp av bolster, klossar och filtar får du sträcka ut och återhämta – fylla på så att du sen kan ge vidare.

Jag berättar mer om hur, varför och när man kan använda sig av eteriska oljor, som en förstärkare i sin yogapraktik och meditation eller avslappningsrutiner, men också som naturligt stöd i livets olika situationer.

Datum och tid: lördag 15/2 kl 15-17:00
Plats: Friskvårdscoacherna i Bredden, Kanalvägen 7
Pris: 390 kr (Ett erbjudande finns för Dig som vill köpa hem eteriska oljor genom mig)
Anmälan till: hej@harligavardag.se
Anmälan är bindande (men inte personlig)


Aroma Vinyasa, Aroma Yin, Aroma Chakra och Aroma Nidra


Under fyra söndagar har du möjlighet att landa på yogamattan under fyra olika teman, tillsammans med mig. Under tiden använder vi oss av eteriska oljor för att fördjupa upplevelsen.

Klassen passar alla nivåer av yogautövare. Till stämningsfull musik och med hjälp av bolster, klossar och filtar får du sträcka ut och återhämta – känna in och röra dig.

Jag berättar mer om hur, varför och när man kan använda sig av eteriska oljor, som en förstärkare i sin yogapraktik och meditation eller avslappningsrutiner, men också som naturligt stöd i livets olika situationer.

Datum och tid: söndag 15/3 kl 17:30-19:30 AROMA Vinyasa
Datum och tid: söndag 29/3 kl 17:30-19:30 AROMA Yin
Datum och tid: söndag 19/4 kl 17:30-19:30 AROMA Chakra
Datum och tid: söndag 3/5 kl 17:30-19:30 AROMA Nidra
Plats: Holmvägen 7, Upplands Väsby
Pris: 400 kr per tillfälle, välj om du vill gå på en enstaka, några eller alla fyra tillfällen. Ett erbjudande finns för Dig som vill köpa hem eteriska oljor genom mig.
Anmälan och mer information: Studieförbundets Hemsida


OLJEMINGEL hemma hos mig

Söndagar kl 14:00
– 16 februari
– 10 maj
Tisdagar kl 19:00
– 17 mars
– 16 juni
Lördagar kl 14:00
– 18 januari
– 4 april

Vi fikar, hänger i mitt kök och pratar om eteriska oljor, delar med oss av erfarenheter, inspirerar varandra och gör egna rollers eller sprayer att ta med hem.

Gott som gör Gott

Varmt välkommen hem till mig för vårens enda Gott som gör Gott workshop!

Tillsammans gör vi snabba, goda och näringstäta maträtter, fika, frukost och mellis. Du får ny inspiration till att enkelt laga och experimentera hemma i ditt eget kök. Med dig hem får du recept, matlådor och en massa skratt.


Datum och tid: lördag 18/4 kl 14-17
Plats: Upplands Väsby
Kostnad: 395 kr (ink moms)

Maila mig på hej@harligavardag.se för att boka!


Kontakta mig för event!