Hälsoblogg

Yoga + eteriska oljor

AROMA VINYASA, AROMA YIN, AROMA CHAKRA OCH AROMA NIDRA Under fyra söndagar har du möjlighet att landa på yogamattan under fyra olika teman, tillsammans med mig. Under tiden använder vi oss av eteriska oljor för att fördjupa upplevelsen. Klassen passar alla nivåer av yogautövare. Till stämningsfull musik och med hjälp av bolster, klossar och filtar…Fortsätt läsa “Yoga + eteriska oljor”

Nya, eller gamla rutiner

När livet rullar på, när förändringar och fokus flyttas till nya utmaningar är det så lätt att falla tillbaka i dåliga vanor, som jag arbetat för att ta mig ur. Det sker inte över en natt, för mig har det smugit sig in, lite i taget. Utan att jag fäst större vikt vid det, när…Fortsätt läsa “Nya, eller gamla rutiner”

Yoga och kurser med mig

Jag älskar att se kroppar som rör sig med sina andetag och brinner för att hjälpa människor hitta sin inre kraft och våga utmana sig utanför sin bekvämlighetszon. Att utvecklas och bli stark inifrån och ut – vi behöver närvaro i livet. Yinyogan ligger mig allra närmast hjärtat, då jag själv upplevt kraften i den…Fortsätt läsa “Yoga och kurser med mig”

Årtiondets sista kvartal

Imorgon är det 1 oktober och vi går in i 2019 sista tre månader, och detta årtiondes sista kvartal! Jag gick in i 2019 med ledorden “Tillräcklig” & “Abundance” och jösses vad jag och min (o)tillräcklighet har jobbat. Känner mig färdig med det nu – att vara otillräcklig, landar istället i ord som fierce och…Fortsätt läsa “Årtiondets sista kvartal”

Sensationssökare

Vet inte ens om det är ett ord, men jag är en sökare efter sensationer – en sensationssökare! Jag går igång på att känna, uppleva och vara i kroppen. Det är nog därför jag dras och älskar yinyoga så mycket. För då ÄR man i sin kropp, i sina tankar, i sina känslor i sensationer…Fortsätt läsa “Sensationssökare”

Skogsterapi

Idag tog jag mig ut på en promenad till skogen. Jag valde att lämna hörlurar hemma, för att inte distrahera mig och mina tankar med musik eller poddar. Tanken på tystnad kändes obekvämt, men jag gjorde det. Jag hade en tänkt runda att gå, men plötsligt föll ögonen på glittrande vatten, och jag följde en…Fortsätt läsa “Skogsterapi”

Kick-off

Är det dags att planera för höstens event och kick-off på jobbet? Du kan anlita mig att komma till er för att låta din personal teambuilda genom yoga, SOMA move, cirkelträning eller en work shop med lättlagad och goda rätter, kanske en föreläsning om stress? Vad är bättre än att få göra saker med sina…Fortsätt läsa “Kick-off”

Rörelse för återhämtning

Yoga med mig utomhus För några veckor sedan startade “Rörelser som ger återhämtning” här i Upplands Väsby. Det är föreningen FHS – Future Health Sweden som arrangerar detta kostnadsfria evenemang för tredje sommaren. Nytt för i år är att jag är med som instruktör och håller i yoga under 3 tillfällen. Vi håller till i…Fortsätt läsa “Rörelse för återhämtning”

Pepparmintsbollar

Jag varnar dig – dessa pepparmintsbollar är såå goda att du knappt kommer kunna sluta att äta de 😉 Chokladbollar som är crunchiga, fyllda av gott som gör gott och smakar ljuvligt av Pepparmint. Den eteriska oljan Peppermint stimulerar matsmältningen och ger en fräsch smak. Jag älskar kombinationen av mint och choklad – och i…Fortsätt läsa “Pepparmintsbollar”

Banankaka

Jag kan vara den sista ut att baka en banankaka, det har liksom inte blivit av, förrän igår kväll. Fick tag i ett grundrecept som lockade mig till köket, så jag köpte genast hem det som jag behövde för att baka – inte bara en ny sorts kaka, utan jag fick även baka med ett…Fortsätt läsa “Banankaka”