Härliga Var Dag & Linda

Jag heter Linda Bryme och brinner för att inspirera, utbilda och guida människor in i kroppen.

Jag arbetar som Personlig Tränare, Yogalärare, Kostrådgivare, Certifierad MammaMagetränare och Oljeälskare! Alla dessa kombineras i min vardag och jag får utrymme att arbeta med min passion!

Jag vill inspirera, motivera och peppa dig att vara ditt bästa jag och uppleva att Kroppen är fantastisk att vi har så mycket att vinna när vi sluter fred med vår kropp och sänker krav och prestation för att istället uppleva, utforska och vara närvarande.

Inspiration

Ett sätt för mig att inspirera är genom bloggen, som jag startade 2009. Mycket har hänt under dessa 10 år, men grunden är att inspirera på olika sätt.

Härliga Var Dag- Bloggen En blogg om dagarna mitt i livet! Om att äta gott som gör dig gott, att träna funktionellt för att vara balanserad, att njuta av kravlös löpning, att finna harmoni och känna sig jordad genom yoga, att ta sig ut utanför sin bekvämlighetszon, att se det härliga i livet och ta dagarna till vara.

Motviation

Jag älskar att se kroppar i rörelse, som blir starkare, smidigare och mer rörelseeffektiva! Som PT, Kostrådgivare och instruktör för jag göra detta – varje dag!

Härliga Var Dag – Personlig Träning Kroppen är fantastisk! Genom att anlita mig som din PT kommer du att få utmanas, bli starkare inifrån och ut, få uppleva att din kropp är fantastisk som kan göra så mycket mer än vad du själv tror är möjligt. Jag finns vid din sida för pepp, kramar och nya utmaningar.

Härliga Var Dag – Kostrådgivning Kroppen är fantastisk! Genom att anlita mig och arbeta tillsammans hittar vi en kosthållning som passar just dig, dina behov och som passar din vardag. Mitt ledord är balans och att tillföra kroppen det som den behöver.

Linda Bryme

Linda Bryme – mamma, fru och egenföretagare mitt i livet. Jag är certifierad Personlig Tränare från The Academy, certifierad MammaMageTränare, diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning genom Sverigehälsan, diplomerad genom Global Yoga att hålla i yoga och yin, licensierad SOMA instruktör och gruppträningsinstruktör från SAFE. Jag håller klasser på Studio P.e.p.p och SATS Väsby.
Jag har läst Människans fysiologi på Karolinska Institutet, Coachning och handledning på Örebro Universitet samt Kost för gravida och ammande vid Umeå Universitet. Jag har erfarenhet av att coacha och föreläsa för kvinnor om att lägga om sin kost och göra en livsstilsförändring, samt har själv gjort en livsstilsförändring.

Jag älskar att träna och svettas, att känna endorfiner i kroppen, svetten i pannan och musklerna darra av funktionell styrketräning eller ett intervallpass i löpspåret. Lika mycket älskar jag att flöda på min yogamatta i tystnad, att vara i mina andetag och låta kroppen hamna i balans. Jag har lärt mig massor om mig själv och min kropp genom att gå utanför min bekvämlighetszon och testa nytt! Det händer mycket spännande saker då! Såsom att lära känna nya människor, lära sig nya saker, känna sig stark och modig!

Kontakta mig: