Härliga Var Dag & Linda

Härliga Var Dag – Bloggen En blogg om dagarna mitt i livet! Om att äta gott som gör dig gott, att träna funktionellt för att vara balanserad, att njuta av kravlös löpning, att finna harmoni och känna sig jordad genom yoga, att ta sig ut utanför sin bekvämlighetszon, att se det härliga i livet och ta dagarna till vara.

Härliga Var Dag – Personlig Träning Kroppen är fantastisk! Genom att anlita mig som din PT kommer du att få utmanas, bli starkare inifrån och ut, få uppleva att din kropp är fantastisk som kan göra så mycket mer än vad du själv tror är möjligt. Jag finns vid din sida för pepp, kramar och nya utmaningar.

Härliga Var Dag – Kostrådgivning Kroppen är fantastisk! Genom att anlita mig och arbeta tillsammans hittar vi en kosthållning som passar just dig, dina behov och som passar din vardag. Mitt ledord är balans och att tillföra kroppen det som den behöver.

Linda Bryme – mamma, fru och egenföretagare mitt i livet. Jag är certifierad Personlig Tränare från The Academy, certifierad MammaMageTränare, diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning genom Sverigehälsan, diplomerad genom Global Yoga att hålla i yoga och yin, licensierad gruppträningsinstruktör. Jag håller klasser på Studioe P.e.p.p och SATS Väsby.
Jag har läst Människans fysiologi på Karolinska Institutet, Coachning och handledning på Örebro Universitet samt Kost för gravida och ammande vid Umeå Universitet. Jag har erfarenhet av att coacha och föreläsa för kvinnor om att lägga om sin kost och göra en livsstilsförändring, samt har själv gjort en livsstilsförändring.

Mina ledord är crea diem – skapa dagen och #kroppenärfantastisk. Jag vill inspirera dig att göra det bästa av din dag, att ta dig ut ur din bekvämlighetszon, laga vegetarisk mat, njuta av nyttigt gotte och älska din kropp!

Jag älskar att träna och svettas, att känna endorfiner i kroppen, svetten i pannan och musklerna darra av funktionell styrketräning eller ett intervallpass i löpspåret. Lika mycket älskar jag att flöda på min yogamatta i tystnad, att vara i mina andetag och låta kroppen hamna i balans. Jag har lärt mig massor om mig själv och min kropp genom att gå utanför min bekvämlighetszon och testa nytt! Det händer mycket spännande saker då! Såsom att lära känna nya människor, lära sig nya saker, känna sig stark och modig!

Kontakt:  hej@harligavardag.se
Följ mig på