Kostrådgivning

kroppenärfantastisk

Det är min filosofi! Vi behöver äta från en balanserad tallrik mellan näringsämnen, mängd, variation och vara tillåtande. Du kan äta av allt – men inte alltid! Målet för mig är att hjälpa dig att vara i balans och att äta riktig mat, med glädje, lust och utan förbud. Jag vill hjälpa dig att hitta din balans där du kan känna att maten ger dig energi, skänker njutning och ger dig förutsättningar för att leva ett liv där du har kontrollen och gör aktiva val kring vad du ger din kropp.

Grunden för vårt samarbete är min kunskap och mina erfarenheter som i kombination med dina behov, mål och förutsättningar leder till en rådgivning som passar Dig! Vi arbetar utifrån dig!

Som diplomerad kostrådgivare erbjuder jag dig hjälp på olika sätt. Anledningarna till varför Du vill ta hjälp av en kostrådgivare och få kostrådgivning är olika och skiljer sig åt mellan olika individer. Jag vill hjälpa dig tänka sunt kring mat, vanor och välmående. Att hitta det som fungerar för just dig där du befinner dig i livet just nu och som du kan hålla resten av ditt liv!

Jag är utbildad kostrådgivare med kognitiv inriktning genom Sverigehälsan och har erfarenhet av att coacha och rådge människor i en livsstilsförändring. Jag har själv erfarenhet av att lägga om min kost för att ge mig själv ökat välmående och minskad vikt, bättre sömn, mer energi och jämnare blodsocker.

Som kostrådgivare arbetar jag tillsammans med dig utifrån dina förutsättningar och dina mål för att du ska hitta den kosthållning som passar just dig, dina behov och som passar din vardag. Mitt ledord är balans och att tillföra kroppen det som den behöver. Kroppen behöver alla byggstenar för att fungera optimalt, dvs vi behöver äta kolhydrater, protein och fett.

Låter detta som något för dig? Klicka här för att läsa om mina olika paket.

Kontakta mig!