Kostrådgivning

Som diplomerad kostrådgivare erbjuder jag dig hjälp på olika sätt. Anledningarna till varför Du vill ta hjälp av en kostrådgivare och få kostrådgivning är olika och skiljer sig åt mellan olika individer. Jag vill hjälpa dig tänka sunt kring mat, vanor och välmående. Att hitta det som fungerar för just dig där du befinner dig i livet just nu och som du kan hålla resten av ditt liv!

Jag är utbildad kostrådgivare med kognitiv inriktning genom Sverigehälsan och har erfarenhet av att coacha och rådgiva människor i en livsstilsförändring. Jag har själv erfarenhet av att lägga om min kost för att ge mig själv ökat välmående och minskad vikt, bättre sömn, mer energi och jämnare blodsocker.

Som kostrådgivare arbetar jag tillsammans med dig utifrån dina förutsättningar och dina mål för att du ska hitta den kosthållning som passar just dig, dina behov och som passar din vardag. Mitt ledord är balans och att tillföra kroppen det som den behöver. Kroppen behöver alla byggstenar för att fungera optimalt, dvs vi behöver äta kolhydrater, protein och fett.

Låter detta som något för dig? Klicka här för att läsa om mina olika paket.

kostrådgivning