Kostrådgivning – olika lösningar

Förändringspaket – Kostrådgivning On-Line 6 veckor, 1295:-

Detta är för dig som vill få coachning, tips på förändringar, eventuella förbättringar, konkreta förslag på frukost/lunch/middag/mellanmål som passar din smak, råd om hur du kan klara av situationer du finner utmanande i just din vardag!
Tillsammans arbetar vi fram ett kosttänk som passar just dig. Vi har mailkontakt och återkoppling efter dina behov.
* Du har 30 min skypecoahning, ett tillfälle per vecka

* Du har tillgång till coachning via mail under hela perioden och kontakt sker på dina villkor.

Kostanalys 60 min, 595:-

Detta är för dig som funderar över din kost och vill få tips på förändringar och vilka eventuella förbättringar du kan göra för att nå dina mål. Vi ses under en timme för att gå igenom din kosthållning samt diskutera vilka förbättringar du kan göra. Du får sedan via mail en kostplan av mig, som du kan följa för att nå dina mål.

Uppföljning på kostanalys 60 min, 295:-

Detta är en uppföljning för dig som valt Kostanalys. Vi ses under en timme för en uppföljning, tips och förbättringar inför framtiden. Denna gör vi 1-2 månader efter din kostanalys.

Kostrapportering 4 veckor, 695:-

Detta är för dig som har kunskap och vill få hjälp med de sista justeringarna. Du lägger upp din kost och redovisar den för mig. En gång i veckan mailar du mig vad du ätit och hur tankarna gått kring dina kostval. Tillbaka får du feedback på dina val, mängd, råvaror osv samt hemläxa till kommande vecka, för att förbättra dina vanor. Detta passar dig som behöver stöd och förslag på nya bra matval och vanor.

Hittar du inget som passar just Dig? Maila till mig för att finna en lösning anpassad efter dina behov! Jag är verksam i Upplands Väsby om du vill ses.

DIN BESTÄLLNING

  1. När du hittat det alternativ som passar dig eller behöver hjälp av välja alternativ för dina behov, kontaktar du mig på hej@harligavardag.se 
  2. Jag skickar en bekräftelse tillsammans med en faktura per e-post till dig.
  3. Fakturan ska vara betald på mitt bankgiro inom 7 dagar.
  4. När fakturan är betald får du ett frågeformulär skickat till dig som ligger till grund för vårt första samtal.
  5. Den första veckan gör du en kostregistrering som är ett verktyg för kommande veckors rådgivning för Dig och Dina behov.

Alla priser är inklusive moms!

Kostrådgivning gäller som friskvård – perfekt att ge sig själv i present eller julklapp!


Kontakta mig!