Workshop – Gott som gör Gott

Är du sugen på att lära dig mer om att göra hälsosamt fika? Vill du ha inspiration, recept och tips på snabba mellis eller frukostar? Då ska du boka in dig och dina vänner för en workshop – gott som gör gott!

Under 2½ timmar med mig i ditt kök, tillsammans med dina vänner, föreläser jag och berättar om de olika ingredienserna samtidigt som vi gör bars, mousse, blissballs, nicecream, smoothies, cheesecakes, lasagne… Du kan själv som värdinna vara med och påverka vad vi ska göra – jag har olika teman.
Efter 2½ timmar har vi skrattat, lärt oss, lagat och mixat. Då är det dags för mig att säga hej då och ni kan fortsätta umgås, fika och njuta av vad vi gjort.

Du kan läsa om några av de lyckade Gott som gör gott jag har arrangerat hos Elin och hos Jenny, eller hemma hos mig!

Pumpa & Bovete

workshop - gott som gör gott

Bönor & Choklad

workshop - gott som gör gott

RawFusion

Låter detta som något för dig?
Jag har med mig stavmixer, ingredienser, recept och pepp! Du står för köket och vissa av redskapen vi behöver, samt har bjudit in dina grannar, systrar, bröder, kollegor, vänner!
Minst 6 och max 8 personer (inkl du själv).

Datum för hösten 2019:
– 16 november
Eller annat datum efter överenskommelse!

TEMA Pumpa & Bovete
TEMA Bönor & Choklad
TEMA Raw food
TEMA Frukost
TEMA ???

Kostnad:
395:- (inkl. moms) per person.
För värdinnan är det kostnadsfritt!

Maila mig på hej@harligavardag.se för att boka!

Jag är varm i hjärtat efter dagen. Vilken härlig workshop! Ska bli så spännande att göra om allt gott och fortsätta experimentera med nya smaker. Butternutpumpa står definitivt på min inköpslista! Underbar dag! TACK!


Kontakta mig!