Hoppa till innehåll

Godaste panerade fisken!

Ojojoj vilken god middag det blev idag! Snubblade över ett nytt recept på coops hemsida som mannen min ratade, men jag sa att jag gärna ville prova – så ikväll var det testlagning av Kokospanerad fisk! Receptet hittar du här. Jag gjorde dock såsen till lite annorlunda, och tillsatte 1/2dl majonnäs och använde bara 1dl sweet chilisås. Barnen slukade detta med ris till! Jag åt istället en bönsallad som jag suktat på läääänge – även den från coop 😉 Jag blev inte besviken! Kombon bönör, broccoli, basilika, fetaost och vinägrett på vit balsamvinäger kan inte annat än att vara en hit! Det receptet hittar du här!

 Ett stort plus är att det går snabbt att göra – vilket är viktigt för oss under veckan. Att det var suuupergott och nyttigt är ännu bättre 😉

1 kommentar till “Godaste panerade fisken!”

  1. Hmm, det där lät ju faktiskt intressant. Men här lär nog inte heller sambon falla för kokos. Får kanske lura honom att det är något annat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *