Hoppa till innehåll

Lindas LCHF American Pancakes!

Imorse svängde jag ihop min egna variant av ett LCHF-recept på American Pancakes! Det blev sååå gott! I ursprungsreceptet ska du ha grädde, Philadelphia/keso och sojamjöl, men jag tog vad jag hade hemma istället 😉 och fick inviga mitt mandelmjöl!

Lindas LCHF American Pancakes, 4st
– 1 dl mandelmjöl
– 1 1/1msk fiberhusk
– 1 msk sukrin
– 1 1/2 tsk bakpulver
– 3 ägg
– 100gr ricotta + 100gr keso
– 0,5 dl crème fraîche + 0,5 dl mjölk
Blanda de torra ingredienserna i en bunke, de blöta i en annan. Häll över de torra och rör ihop till en smet (ganska tjock konsistens). Klicka ut ca 1 dl smet i stekpannan och stek på medelvärme tills det “stannar”, vänd. Ät och njut tillsammans med lönnsirap, lite frukt, vispad kesella och hallon!

Du blir mätt och belåten av att äta två! Lyxfrukost för två mao 😉

2 kommentarer till “Lindas LCHF American Pancakes!”

  1. Pingback: Alla mina pannkakor | Härliga Var Dag

  2. Pingback: Alla mina pannkakor | Härliga Var Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *