Hoppa till innehåll

Mitt nöttiga godis

Som jag skrev häromdagen skulle jag ju svänga ihop ett choklad/nöt “godis” att ta till vid mina sötsug/hjärnsläpp 😀 Idag blev det av! Ingredienserna har legat på fläkten och väntat på att användas sen i fredags!

Receptet finns att hitta lite varstans, men så här gjorde jag:

  • 200gr choklad av hög kvalitet och kakaohalt. Jag tog 100gr 72% och 100gr 81%.
  • 300gr blandade naturella nötter (para-, cashew-, hassel-, pecan- & valnötter)
  • lite salt

Smält chokladen i en kastrull, lägg i nötterna och salta lite. Blanda ihop allt och lägg i små kakformar (30st), skjuts in i kylskåpet – KLART! Bara att mumsa på en när suget kommer – garanterat sockersugsstoppare! Iallafallför mig!

1 kommentar till “Mitt nöttiga godis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *