Hoppa till innehåll

Marinering till kyckling

Måste skriva min marinad som jag gjorde igår, så jag kommer ihåg den till nästa gång 😉 Vi har annars varit “lata” och köpt färdig marinad, som innehåller en massa tillsatser, e-nummer, glutamat och annat junk, som vi vill vara utan! Scannade nätet igår och gjorde min egen variant av en paprika och vitlöksmarinad – som fick mer än godkänt!

Sä här gjorde jag:

  • 1 kg kycklinglårfilé
  • 1 grillad paprika (glasburk, typ Fontana)
  • 2 msk ajvar relish
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • paprikapulver
  • salt och peppar
  • olivolja

Blanda ihop allt och låt kycklingen ligga ett par timmar i rumsteperatur. Mums!

2 kommentarer till “Marinering till kyckling”

  1. Pingback: Återblick 2012 januari-mars | Härliga Var Dag

  2. Pingback: Grillad kalkon med massa goda tillbehör | Härliga Var Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *