Hoppa till innehåll

Rawfood chokladbollar med carob

Istället för att träna har jag om kvällarna stått i köket och grejjat 😉 LCHF proteinbars, äppelchips och chokladbollar!! Vill ju testa mitt carobpulver och då hittade jag detta recpetet! Det borde du testa, de var riktigt nice 🙂

Receptet är från Annika Sjöö:

3 dl mandlar/eller 190gr mandelmjöl
2 msk smält smaksatt kokosolja
2 msk kakao
1 msk carobpulver
3 dl dadlar torkade eller färska
Kokos att rulla bollarna i

Gör så här:
Om du har torkade dadlar, lägg dem i blöt i ca 2 timmar innan. Färska kan användas direkt. Häll mandeln i en mixer och mixa till mjöl. Häll mjölet i en skål. Tillsätt kokosolja och rör om. Häll i kakao och carobpulver och rör om. Mixa dadlarna i mixern och blanda ner i skålen. Rör om till en saftig gegga! Rulla till bollar och rulla i kokos. Ställ in i kylskåpet – njuuut sedan!

2 kommentarer till “Rawfood chokladbollar med carob”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *