Hoppa till innehåll

Himmelska proteinpannkakor med gudomlig kanelsirap

Ok – dessa mmmåste du testa! De var himmelskt och gudomligt goda! Jag ramlade över ett amerikanskt recept via Instagram som jag ville testa, i hopp om att de skulle vara så goda som jag trodde. Jag blev inte besviken! Recptet är omgjort från cups till gram därför lite roliga siffror!

28gr havreflingor
2 msk kokosmjöl
30gr proteinpulver (jag hade Fitnessgurus choklad- & hasslenöt)
1½ tsk kanel
1/2 tsk bakpulver
1 äggvita
125gr kokosmjölk

Mixa havreflingorna till ett mjöl, blanda med alla torra ingredienser. Blanda ägg och kokosmjölk i en separat skål och rör försiktigt ner i de torra varorna. Stek i kokosfett på mellanvärme, ca 3min per sida. Servera med en klick smör, lönnsirap och pudra över kanel! Njut genast!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *