Hoppa till innehåll

Bananvåfflor

Jag vill ju helst utesluta båda socker och mjöl ur vår kost, då vi inte är skapade för att äta det. Vi brukar ju äta american pancakes till frukost på lördagar, och har gjort det i över tre år. Vi har hunnit samla på oss några olika recept, men det jag gillar mest är ändå detta recept på bananvåfflor – helt paleo!

Vi har de senaste veckorna gjort dom i våffeljärnet, det går mycket snabbare, man behöver inte stå och passa dom eller kladda med vändningen! Dessutom äter vi numera söndagspannkakor istället för lördagspannkakor, då vi drar till gymmet på lördagarna – då laddar vi med annan frukost!

För två personer:
– 4 ägg
– 1 dl äggvita
– 2 bananer
– 4 msk kokosmjölk
– 2 msk kokosmjöl
– 2 msk smält kokosfett med smak
– kanel och ingefära

Kör allt med stavmixern och grädda i våffeljärnet! Servera med mosade hallon, keso, nötter, kakaobibs och mullbär! MUMS!

4 kommentarer till “Bananvåfflor”

  1. Pingback: Perfekt väder för en löprunda! | Härliga Var Dag

  2. Superbra tips, jag provar mig också fram med olika pannkaksrecept och har hittat flera jag gillar – men att göra dem i våffeljärn har jag aldrig testat. Måste komma ihåg att gå tillbaks till ditt receptarkiv, det dyker upp så otroligt många härliga och nyttiga rätter där!!

  3. Pingback: Mina bästa frukostar – tips! | Härliga Var Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *