Hoppa till innehåll

Bruna bananer

Ni vet väl vad man gör med bruna bananer? För inte kastar du väl dom?! Dom är alldeles underbart goda och perfekta att skala, skära i bitar och förvara i en frystålig skål i frysen! Sen tar man bara en näve när det är dags att göra en smoothie eller banan- & chokladglass!

Min fina kollega vet om detta trick och tänkte på mig idag när hon skulle ordna med fruktstund. När hon upptäckte ett gäng (väldigt) bruna bananer skrev hon en lapp och la in tillsammans med dom i personalkylen – TACK! Nu har jag min frys full av bananer för ett tag framöver 😀

Recept på banan- & chokladglass hittar du här! Eller på en glassig topping hittar du här!

1 kommentar till “Bruna bananer”

  1. Pingback: Smoothie på kvarg | Härliga Var Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *