Hoppa till innehåll

Mjölkkokt havregrynsgröt

Jag är, som många andra, en vanemänniska och snöar in på olika kryddsättningar och smaker. Gör liksom samma sak till frukost och mellis och är nöjd med det!
Just nu ÄLSKAR jag att göra havregrynsgröt till frukost, gärna kokad i mjölk! Såå gott, lent och mättande! För att få den mer protein- & fettrik tillsätter jag ibland ett ägg och en klick nötsmör! Att toppa med keso och banan eller hallon, plus lite psyllium och chia är väldigt gott!

– 2 dl mjölk
– 1 dl havregryn
– 1 msk nötsmör
– 1 ägg
– 1 msk carob/maca/pepparkakskryddor/kakao
– keso
– banan/hallon
– psyllium och chia
Koka som vanligt, tillsätt smaksättning, nötsmör och äggvita. Toppa med keso, banan/hallon och frön! Njut!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *