Hoppa till innehåll

Mangosmoothie med twist

Känner mig mycket piggare idag! Halsflussen och febern verkar ha släppt sitt grepp om min kropp och för att hjälpa den på vägen mot att bli helt frisk vill jag ge den goda förutsättningar! Så – en välgörande och mycket god smoothie slängdes ihop i köket!

Mangosmoothie, 2 glas
– 1 frusen banan
– 1 dl frusen mango
– 1 dl kvarg
– 1/2 dl kokosmjölk
– 1 msk macapulver
– 1 msk mandelsmör
– riven färsk ingefära
Kör allt imixern till bra konsistens, tillsätt mjölk om du vill ha den tunnare! Njut med gott samvete!

mangosmoothieMango är bra för dig då den innehåller massor av antioxidanter och naturli probiotika! Ingefäran är välkänd för sina antiinflammatoriska egenskaper och bra vid förkylning. Mandelsmöret innehåller bra mineraler som hjälper kroppen att reparera sig! Macapulvret stärker kroppens immunförsvar! Hur bra?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *