Hoppa till innehåll

Fylla livet med mening

Lyssnade på Saras (Träningsglädje TALKS) senaste podcast på väg hem från SAFE och slogs av hennes klokskap och tankar kring att meningen med livet är att fylla livet med mening.

Just nu upplever jag att jag hela tiden möter budskap om livet, glädje, lycka, att vara sitt sanna jag mm Kanske för att jag just nu söker efter ett svar. En fråga jag länge ställt och som jag egentligen vet svaret på men inte tar steget till att följa. Mycket har hänt under denna vecka, bollen har på nåt sätt satts i rullning och jag börjar “se” och inte bara vara uppfylld av känslor eller låta de ta överhand.

Jag har brutit ihop för att plocka samman bitarna av mig själv igen och behöver en del stöd på vägen. Vill inte med detta inlägg söka efter medlidande av dig som läser, utan visa att den som kanske verkar stark också kan vara skör, bräcklig och krascha. Eller mellanlanda som fina Jeanna skrev på mitt Instagram! Jag har träffat läkare och uteslutit att min fysiska kropp är sjuk – hade finfina värden! Vilket var skönt att få veta. Men min själ är skadad och behöver bli hel igen. Väntar på att få träffa en kurator som jag hoppas kommer kunna hjälpa mig med att sätta fingret exakt på vad det är jag måste jobba med, och ta klivet.

Därav tystnaden på bloggen, att lämna kommentarer hos dig och brist av lusten till att sprida träningsglädje med dig! Mitt fokus ligger helt enkelt någon annanstans än att svettas och arbeta med min kropp. Nu under utbildningen känner jag åter att lusten kommer och jag hoppas på att återgå till min vardagliga träning, med några justeringar.

PicMonkey CollageMina inspirations- och kraftord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *