Hoppa till innehåll

Återhämtning – tystnad – tankar

Idag på min promenad på väg till skolan slog det mig – insikten om att jag på senaste tiden balanserar det där snabba livshjulet genom återhämtning! Jag låter mig själv vara i tystnad, och att höra mina egna tankar ett par minuter varje dag! Det är något nytt för mig!

Förut har jag alltid ockupperat mig med att lyssna på musik, vid promenader, cykelturer och på pendeltåget. Jag har inte låtit kroppen gå (eller springa i löpsåret!) i sin egen takt, utan manat på i en onaturlig rytm. På pendeltåget har jag suttit med telefonen, kollat Instagram, Facebook, mail osv. Det första och sista jag gjort på morgonen/kvällen har varit detsamma… Omedvetet (eller medvetet!?) har jag slutat med detta och befinner mig istället i tystnad med mig själv. Så skönt!

Tror jag har min utmattning i våras att “tacka”, men även yogan och de kloka människor jag ibland lyssnar till på podcasts! Jag känner mig mer närvarande, förankrad i mig själv och njuter av livet som pågår just nu!

Veckans utmaning i #beyoga365 är att varje kväll skriva en lista med tre saker jag är stolt över som hänt under dagen, skriva ner en sak jag lärt mig under dagen samt att i varje möte med människor vara lite mer närvarande, stanna upp. Jag börjar med detta ikväll och är nyfiken på vilka insikter detta kommer ge mig! Namaste!

 

2 kommentarer till “Återhämtning – tystnad – tankar”

    1. Jaa det är såå skönt. Tänk att något så enkelt kan vara så svårt. Tid i tystand, att vara i sina tankar och få återhämta sig är VIKTIGT 🙂 Hoppas du hittar din tid!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *