Hoppa till innehåll

Jag får vad jag ger

Har funderat lite på det här, om att jag får det jag ger… Det är så självklart egentligen, men ändå har jag inte kunnat sätta fingret på det.

Möten mellan människor, energi i ett rum, blickar som möts, leenden, ord som inte behöver sägas – lämnar starka vibrationer i kroppen, glada tankar i huvudet och ett innerligt leende från öra till öra!

När jag är deltagare på ett pass där instruktören ger mig såå mycket! Då är det klart att jag svarar på det och speglar det jag fått. Eller när jag själv är instruktör/coach på jobbet – när “mina” deltagare ger mig såå mycket energi och glädje speglar det jag gett dom!

Det var inte förrän Vevve sa det till mig i fredags som poletten trillade ner och jag fick en aha-känsla i hela mig!

Det blir ännu tydligare för mig nu – när jag mår bra och är tillfreds med mig själv inifrån och ut! Jag har jobbat med mig själv och tagit reda på vad jag vill, jag ger mig själv bra mat, jag sover gott, jag lyssnar på kroppen och ger den vad den vill ha, jag tränar funktionellt och utövar yoga nästan varje dag, jag säger ja till saker jag vill göra, jag skrattar högt! Jag får vad jag ger! Glädje, leenden, omtanke, kärlek finns i massor omkring mig! Jag får uppskattning och upplyftande kommentarer – för att jag själv ger dom!

Jag skapar min vardag! Jag sätter intentionen för min dag! Jag är ansvarig för mitt liv! Jag kör min bil! Jag är kapten på min båt! Crea Diem! Att sätta mig själv och mina behov först gör mig till en bättre människa och nu befinner jag mig på en väldigt bra plats i mitt liv!

Så älska dig själv – ge av dig själv – ta emot – och le!

Den här låten ger mig extrasuperduperboost! Jag sjunger, klappar, dansar och njuter!

2 kommentarer till “Jag får vad jag ger”

  1. Men visst är det så 🙂 Du får vad du ger! Och när man själv börjar skapa sitt eget liv och välja hur man vill må och hur man möter andra människor märker man helt plötsligt att det händer grejer. Jag tycker att det är väldigt häftigt! Du är en fin människa Linda. På in- och utsidan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *