Hoppa till innehåll

Chokladmousse på pumpapuré

Ikväll dog jag och kom till efterrättshimlen!! Hos Annie fanns ett recept som som vanligt fick smaklökarna att dansa! Jag hade alla ingredienserna hemma, så jag gick genast till köket och slängde ihop en gudomligt god chokladmousse! Jag fick skrapa ur det sista i min glasburk med pumpapuré, det går åt en del här hemma sen jag upptäckte den (hos Annie 😉 ) dags att koka ihop en ny omgång!

Här är receptet:
– 1 dl pumpapuré
– 1 dl tjock kokosmjölk
– 1 tsk kanel
– 1 msk raw kakao
– 1 msk raw carob
– 3 färska dadlar
– 1 msk kokosolja
Blanda ihop alla ingredienser med stavmixer, blanda till sist i kokosoljan. Häll upp och ställ kallt en stund. Toppa med hallon, valfria hackade nötter och kakaonibs. Njut. Av. Varje. Sked! Slurpsåvardetslut!

Här har du mina andra favoritrecept på chokladmousse, med avokado som bas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *