Sommarens sallad med halloumi

Ikväll gjorde vi denna rätt för andra gången. Förra gången var i januari och då drömde vi oss bort till sommaren och ljumna kvällar på baksidan…! En halv-raw rätt med knaprig blomkålssallad, len ärtpesto och varm halloumi som toppas med syrlig citron – y u m!

blomkålssallad halloumi

Receptet hittar du här, hos Sofy – Uppochhoppa!

Denna goda och mättande sallad kommer att göras många gånger i sommar. Det är klart på en kvart och passar perfekt efter en dag på stranden, när man är trött efter sol och bad, vill äta något riktigt gott och svalkande! Ikväll serverade vi en alkoholfri äppelmust från Kivik, och vi drömde oss tillbaka till förra sommarens bilresa på väst- & östkusten!

2 kommentarer till “Sommarens sallad med halloumi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.