Hoppa till innehåll

Korta intervaller med dopp

I onsdags innan det var dags för bröllop drog jag och mannen min ut och iväg på ett intervallpass i den vackra omgivningen! Med en rejäl herrgårdsfrukost i magen och mysiga samtal under eken var vi laddade. Ett av passen som finns sparade i appen Gymboss sattes igång och vi körde korta intervaller i tre block – med hög fart!

  • 1 min intervall – 30 sek vila x 5st
  • 30 sek intervall – 15 sek vila x 10st
  • 15 sek intervall – 15 sek vila x 15st

På 30 min hade vi joggat upp, kört intervaller och joggat ner. Sen slängde vi oss i sjön för årets första dopp! Kallt, svalkande och alldeles underbart!! Tänk om man kunde starta fler dagar på det viset 🙂

Det var ett njutbart pass trots att det var kräk-jobbiga-intervaller! Med sällskap, pepp, vacker omgivning och en känsla av att kroppen är fantastisk gick det bra! Kort, intensivt och effektivt pass! Jag älskar när man kan räkna ner och vet att det snart kommer något annat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *