Hoppa till innehåll

Stekt vitkål

Har du testat att äta stekt vitkål? Supergott, går snabbt att göra och är ett livsmedel fullt med fina egenskaper! Det är tex rikt på C & K – vitamin och kalcium. Vitkål har lågt energiinnehåll, mättar gott och magen får arbeta med att spjälka den, vilket leder till ett jämnt blodsocker. Vi äter stekt vitkål istället för pasta.

Min filosofi är att vi behöver alla näringsämnen och inte utesluta någon, men jag vill äta mat med högt näringsinnehåll som är bra för min kropp. Pasta innehåller förhållandevis lite näring men fyller kroppen med mycket energi och ger snabbt påslag i blodsockret, samt gör mig hungrig inom kort.

Stekt vitkål:
Strimla en bit vitkål, lägg det i stekpannan med en klick kokosolja/rapsolja och stek den mjuk på svag värme. Smaksätt med salt o peppar. Vill du så ha i en klick pesto och en skvätt kokosmjölk och låt det sjuda ihop nån minut. Klart att äta!

stekt vitkål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *