Hoppa till innehåll

Smoothie med vetegräs

Imorse gjorde jag en väldigt god skål med smoothie till frukost. Jag boostade den med en tsk vetegräs från Helhetshälsa. Vetegräs anses vara effektivt för att dra med sig föroreningar genom levern ut ur kroppen. Jag är van vid gröna pulver, men kan tänka mig att en del skulle uppleva smaken som “gräsig” och lite besk. Smaken går att dölja om man även tillsätter citrusfrukter och bär, vilket jag bla hade i min skål.
image

Smoothie med vetegräs:
– 1/2 eko banan
– 1/2 avokado
– 1 persika
– 1 päron
– 1 dl fryst mango
– 1/2 dl grönkål
– 1/2 selleristjälk
– 1 cm färsk ingefära
– pressad citron
– en skvätt kokosmjölk
– 1/2 dl havregryn
– 1 msk jordnöttsmör
– lite vatten
– 1 tsk vetegräs från Helhetshälsa
Mixa, mixa, mixa. Häll upp i skål och toppa med flingor, nötter, goji, mullbär. Ät långsamt med sked och njut!

Vill man vara hardcore dricker man en vetegrässhot på tom mage på morgonen för att verkligen få igång utrensningen och ett bra upptag i tarmarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *