Hoppa till innehåll

Träningsglädje i gymmet

Drog till med ett planera-på-plats-pass idag. Oh boy vilket pass! Fyra övningar i superset för överkropp, prehab/rörlighetsövningar för fotled och avslutade med intervaller i pyramidform på löpbandet!

Att känna hur kroppen arbetar och musklerna skakar av ansträngning – så härligt! Att känna att övningarna ger utdelning och rörligheten börjar öka – jihaa! Att låta benen springa i tuffa intervaller och få återhämta sig däremellan – utmaning för pannbenet!
image

Jag är så glad över att åter vara i gymmet och låta kropp och knopp utmanas. Att träna i grupp och gå på klasser för att utmanas att göra sånt jag kanske inte själv skulle välja!

Imorgon väntar en träningsdate med en fin vän, och jag längtar efter att få pepp och stöd, skratta och svettas!

Träning ska vara roligt och utmanande, då är känslan och belöningen av insatsen så stor. Att känna svetten rinna, endorfinerna i kroppen och musklerna darra efteråt är fantastiskt! Kroppen är fantastisk!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *