Hoppa till innehåll

Chiapudding med goji

Igår kväll förberedde jag dagens frukost – chiapudding. Den fick extra boost av gojibärsextrakt för extra c-vitamin nu när förkylningarna är runt om oss. Såklart kan du smaksätta med vad du vill och gillar!

Chiapudding med goji:
– 1 mogen eko banan
– en skvätt kokosmjölk
– 1 1/2 dl vatten
– 2 1/2 msk chiafrön
– 1 tsk gojibärsextrakt Helhetshälsa
Mixa ihop, häll upp i glas och toppa med frysta hallon. (ca 1,5 – 2 dl vätska till 2 msk chia) In i kylen över natten. Toppa med extra bär vid servering och njut av en frukost som ger dig massor av energi, omega-3, mineraler  och vitaminer.

chiapudding

4 kommentarer till “Chiapudding med goji”

  1. Pingback: Mina bästa frukostar – tips! | Härliga Var Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *