Workshopen – Gott som gör Gott

Igår hade jag sju nyfikna tjejer hemma hos mig i mitt kök. Under drygt två timmar lagades det massor av gott som gör dig gott och jag berättade om ingredienserna medan de fick dofta, känna och smaka på tex groddat bovete, carob, kokossocker och pumpapuré.

Tanken med workshopen är att väcka intresse för nya ingredienser och råvaror, att våga experimentera med både innehåll och smaker. Jag vill visa hur enkelt det är att göra vacker, hälsofrämjande och mättande frukostar, mellis och fika. Med hjälp av bra råvaror kan man göra Gott som gör dig Gott. Genom att välja livsmedel som är fulla av näring, vitaminer & mineraler, antioxidanter och kostfiber. Temat för denna dag var pumpapuré och groddat bovete.

workshopVi hann med att göra olika frukostar, mellis och nyttigt fika i olika “matlag”, prata och sitta ner korta stunder för att njuta av det som tillagats. Med sig hem fick alla en “goodielåda” med det som inte orkades ätas upp på plats plus groddat bovete att experimentera med hemma.

Förutom lådan med godsaker fick de även en välfylld goodiebag och receptfolder så att de kan fortsätta experimentera hemma i sitt eget kök.

goodiebag

Jag älskade varje minut av denna workshop och kommer inom kort meddela när kommande datum är tillgängliga för Dig att boka in dig!

goodiebag 2

Tack till mina sponsorer som gjorde det möjligt att dela med mig av några favoriter i köket!

2 kommentarer till “Workshopen – Gott som gör Gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.