Hoppa till innehåll

En supergreen smoothiebowl

Jag älskar att göra smoothies till frukost, tjocka och krämiga fyllda av fina ingredienser som gör både kroppen och knoppen gott! Idag ville kroppen ha en grön skön smoothiebowl, efter gårdagens trevliga kväll med kollegor, med lite för mycket mat och efterrätter. Ofta blir det liknande smoothiebowls, men det beror på att jag hittat de ingredienser och smaker som tilltalar mig (och barnen, som ibland får ett glas smoothie till frukostgröten).
I dagens skål hade jag:

– 1 fryst banan
– 1 dl fryst mango
– 1 dl frysta ärtor
– 1 hel kiwi med skal
– 1 avokado
– några blad romansallad
– 1 selleristjälk
– 1 cm ingefära
– en skvätt apelsinjuicekoncentrat
– 1/2 dl kokosmjölk (Garant)
– 1 dl kokosvatten
– 1/2 tsk Gojibärsextrakt +
– 2 tsk Supergreens från Helhetshälsa
Lägg alla ingredienser i en blender och kör tills det blir krämigt och lent! Häll upp i en stor skål och toppa med det du gillar. Jag vill ha något crunchigt och extra frukt för att det då blir mer naturligt att tugga smoothien!
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *