Hoppa till innehåll

Choklad- & lakritsbollar

På workshopen med temat Bönor & Choklad gjorde vi bland annat dessa energibollar med smak av choklad och lakrits. De fick många mmmanden och var en av favoriterna. De är nötfria och sötade med dadlar. Just kombinationen med choklad, lakrits och goji är fantastisk! Killarna och jag har just gjort en sats att njuta av i helgen.

Choklad- & lakritsbollar:
– 10 urkärnade dadlar
– 1 dl havregryn
– 2 msk kakao
– ½-1 tsk lakritspulver
– ½ dl pumpakärnor
– ½ dl gojibär
– 2 msk smält kokosolja
– 1 msk kallt kaffe
– 1 msk vatten
Lägg alla ingredienser i en mixerbunke och kör till en smet. Smaka av, tillsätt mer vatten om det behövs. Rulla till bollar och rulla dom i hampafrön och/eller kokosflingor. Ställ kallt innan du njuter av dessa till en kopp kaffe, efter träningen eller när du är sugen på något gott!
image

Nästa helg är det dags för workshop hemma hos mig, maila till hej@harligavardag.se för att anmäla dig!

1 kommentar till “Choklad- & lakritsbollar”

  1. Pingback: Så mycket närvaro, passion och kärlek! - Härliga Var Dag -

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *