Hoppa till innehåll

Äppelpuckar – till frukost eller mellanmål

Dessa äppelpuckar är så goda och löjligt enkla att göra. De passar antingen till frukost eller som ett större mellanmål. De påminner om mina grötmuffins, men innehåller äpple istället för banan och psylliumfröskal för att hålla ihop.

Äppelpuckar, 2 st:
– 1 dl havregryn
– 1 eko ägg
– ½ rivet eko äpple
– 1 msk mjölk
– 1 tsk kanel
– 1 tsk psylliumfröskal
Lägg alla ingredienser (förutom äpple) i en bunke och stavmixa. Rör sist ner det rivna äpplet. Häll upp i muffinsformar och lägg i micron, grädda på högsta effekt 2-3 min. Ta ut och lägg på tallrik, servera med vispad yogurt/kvarg/keso med lite bär eller annat du gillar. NJUT!

äppelpuckar

Dessa fungerade även fint att steka pannkakor av !

2 kommentarer till “Äppelpuckar – till frukost eller mellanmål”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *