Hoppa till innehåll

Cocoamocha smoothie

Använder du Pinterest? Jag älskar det! Inspireras med vackra bilder i olika teman, såsom tatueringar, citat, yoga, smoothies, vegetarisk mat mm

I veckan såg jag en bild på en smoothie jag blev sugen på – en smoothie med kakao och kaffe. I helgen har jag lekt i köket och mixtrat. Resultatet – en galet god och energigivande smoothie. Jag har använt mig av hampa- & chiafrön för att få upp proteinvärdet i den, men du kan såklart använda vassleprotein, havregryn eller något annat du föredrar. Den mättar fint och smaken av kaffe och kakao är <3

cocoamocha_2

Cocoamocha smoothie:
– 1 fryst banan
– 2 dl kallt kaffe (jag gör i pressobryggaren, häller upp 2 dl i ett mått och ställer i fysen en stund)
– ½ dl kokosmjölk
– 1 msk eko kakao
– 2 msk hampafrön
– 1 msk chiafrön
Lägg alla ingredienser i mixern och kör slätt. Smaka av, om du vill ha sötare tillsätt honung, eller kanske en dutt kanel/kardemumma. Häll upp och toppa med hampafrö. NJUT av en god smoothie som gör dig gott!

cocoamocha_3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *