Avig, nyfiken, uppfylld!

I torsdags åkte jag hem efter en underbar BodyBalance, åt min middag och laddade ner den nya releasen, BodyBalance™71. Lyssnade på första låten Aint no sunshine, fick gåshud och sedan en besvärad min… Tittade på filmen och kände mig avig… Allt kändes nytt på ett sätt jag inte kunde ta till mig. Idag var det dags för kvartalsutbildning av nya releasen och jag åkte dit med ett nyfiket sinne. Med ödmjukhet och förhoppning om att få ta till mig klassen på plats och uppleva hur vår lärare kunde förmedla klassen och vad som var fokus.

BodyBalance71

Jackie & Diana Mills – Grundarna till BodyBalance

Jag gick därifrån uppfylld! Helt slut i kroppen av utmanande nya positioner och såå glad över att min första känsla inte var “sann” längre. Denna nya release och koreografi kommer också växa sig stark i hjärtat, även om det inte var ögonblicklig kärlek vid första ögonkastet! Om ett par veckor kommer jag börja instruera nya klassen, och ska njuta till fullo av den nuvarande underbara releasen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.