Hoppa till innehåll

Starta med små steg och gör bra val – varje dag!

Det kryllar av dom – nyårslöftena! Men varför sätta upp mål för ett nytt år, eller på en måndag eller ny månad? När man kan börja idag – varje dag, året om!

Jag förstår varför och även jag gillar känslan av att vända blad, blicka fram och sätta mål – men det håller inte om jag ska hänga upp mitt liv på sen – för det är NU som gör skillnad. Hur jag agerar skapar positiva resultat. Med små steg varje dag och de val jag gör i varje situation för mig närmare mina mål, oavsett om det handlar om att börja eller sluta med något.

Det jag tänker, blir manifesterade i mina känslor och mynnar ut i mina handlingar. Så tänk goda och positiva tankar så kommer fantastiska saker att hända! Hur jag väljer att reagera och agera gör skillnad – varje gång. Att säga att man ÄR på ett visst sätt blir sant – eftersom man redan bestämt det med valet av sina ord. Om man istället säger jag BLIR så har man plötsligt helt nya möjligheter att möta sin omvärld och ta sig an livet på nytt sätt.

vem vill du bliSå – vem vill du bli..!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *