Hoppa till innehåll

Varför tränar du?

Varför tränar du? Anledningen till varför jag tränar är enkel – jag ÄLSKAR känslan i kroppen, sinnet och mina tankar under och efter ett träningspass! Även om det ibland gör ont av mjölksyra, musklerna är trötta eller koreografin inte sitter – så framkallar det en sådan glädje i kroppen av att vara i sin egen bubbla på gymmet eller vara med andra träningsglada människor i gruppträningssalen!

Jag försöker träna varierat och se till att göra övningar som stärker kroppen inifrån och ut. På sista tiden har jag hittat tillbaka till gymmet igen – mycket tack vare min PT som jag arbetar med en gång i veckan. Vi jobbar med att stärka upp mina obalanser, fokuserar på att få mig uthållig och att bli bättre i både teknik och nya övningar. Min träningsvecka innehåller Yin Yoga, Sh´Bam och två tillfällen i gymmet, ibland även spinning. Sen såklart när jag håller i klass – BodyBalance x 2 och Born to Move.

Jag tränar inte för att forma om kroppen, gå ner i vikt eller bygga muskler. Det kommer liksom med på köpet när man tar hand om sin kropp. Mitt fokus ligger på känslan av att vara stark, i balans och klara av min vardag utan smärta. Jag tränar för att jag älskar att känna svetten rinna i pannan, när musklerna säger “bara en till” och man ändå orkar tvånär kroppen vibrerar av lycka, när andetagen för mig genom en rörelse och ruset i kroppen när passet är slut!

varför tränar du

Några bieffekter av att träna varierat och flera gånger i veckan är:
– att jag sover bättre
– ser piggare ut
– jag umgås med vänner samtidigt
– rensar mina tankar
– är närvarande i varje rörelse och andetag och
– jag har lärt känna min kropp!

Att vårda sin kropp är att ge sig själv en kärleksförklaring – kloka Betty har också skrivit ett inlägg om detta på sin blogg B-room.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *