Soul 2016 med Sofia Sivertsdotter

I förra veckan upptäckte jag en ny inspiratör Sofia Sivertsdotter genom temat Mindfull Maj med Healthy Living. Under året skriver Sofia på temat Soul 2016 och varje månad har ett eget tema, med fyra inlägg.

Låt 2016 bli året du ger näring åt din själ. Tar hand om det som verkligen är du. Lyfter dig själv. Året då du stillar längtan.

Själen är det mest centrala av någonting. Det allra viktigaste och mest levande. En människas kärna och essens, det som blir kvar när personlighet, titlar, jobb, kropp, utseende och annat skalas bort

Jag läser några inlägg, reflekterar och landar i mig själv. Hittar sakta tillbaka till min kärna och växer mig starkare för varje inlägg och tiden med mig själv.

Sofia har skrivit en bok Strimmor av ljus vilken jag genast köpte hem två exemplar av. Två?! Ja, en till mig själv och en till en kär vän! Längtar efter att få läsa ur den lite varje dag, ge mig själv tid till reflektion och eftertanke. Jag tänker att den blir ett fint verktyg i min egen vardag och även som instruktör.

Sofia Sivertsdotter

Strimmor av ljus, från www.goodliness.se

Det är så häftigt, hur saker i livet plötsligt finner plats, landar och pusselbitar plötsligt ligger framför en, bitar man inte visste att man saknade. Jag är tacksam över att jag hittade Sofia och hennes klokskaper, som så fint passar ihop med Mindful Maj ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.