Hoppa till innehåll

Pannkakor, är alltid gott!

Pannkakor till frukost, minns inte när jag gjorde det senast. Åh så gott det var att mixa ihop och sedan toppa med massa gott. Frukosten är min favoritmåltid, ibland vill jag att det ska fort, ibland har jag mer lust och tid att vara i köket. Dessa pannkakor går snabbt att göra, från att man börjar stöka i köket till att man sitter ner och njuter – 15 min! Under tiden kan man göra sitt kaffe och förbereda toppingen och kolla Instagram.

Receptet är för en person:

2 eko ägg
1 dl havregryn
1/2 dl kokosgrädde
1/2 eko banan
kanel
1 tsk bakpulver
Mixa ihop allt och ta i bakpulvret sist, rör ihop. Smält kokosolja i stekpanna och stek några minuter per sida. Jag serverade mina 6 pannkakor med keso, jordnötssmör, skivad persika och hampafrön.

Pannkakor, är alltid gott

Alla mina recept på pannkakor, hittar du samlade här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *