Hoppa till innehåll

Vad är mitt varför?

Vad är kärnan i dig? Vad är ditt varför? Vem vill du vara och vem vill du bli? Så mycket har hänt de senaste veckorna, och kanske har du sett det på Facebook eller Instagram? Jag har gått inåt, för att ta reda på Vad är mitt varför?

Vad är mitt varför?

Frågan har ställts till mig på flera olika ställen och forum, och insikten om mitt varför fick mig att vibrera i hela kroppen. När pusselbiten föll på plats och jag kände i hela mig att jag är på helt rätt plats, att jag verkligen gör det jag älskar och får förmedla till de som jag har i min närhet.

Mitt varför är F L O W. När jag är i mitt flow, när jag pratar ofiltrerat från hjärtat med en grupp av människor eller en person så får det mitt hjärta att sjunga. När jag får utrymmet att inspirera, motivera och lyssna på människor och vara en riverguide i deras liv, det är mitt varför.

Vad är mitt varför_2

Jag kombinerar just nu olika yrkesroller, men alla med samma kärna – kapacitet – i livet, i familjen, på jobbet, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Under en arbetsdag kan jag vara PT, Yogalärare, Kostrådgivare, MammaMagetränare, Föreläsare och Inspiratör. Jag älskart – och det innebär också att jag själv måste fyllas på med energi, inspiration och näring.  Skogen och naturen är platsen jag tar mig till, minst en gång om dagen, för att fylla på. Att stanna upp, vila mot en trädstam, kasta färgglada löv, vila blicken på allt det vackra som omger mig.

Vad är mitt varför_3

Jag Ä L S K A R att vara där jag är just nu. Att göra det jag älskar, få dela med mig av det jag står för, ha tid för min familj, och vara kreativ i att nå ut till fler. Drömmar är till för att förverkligas och jag är mitt i min dröm – om att vara min egen, att leva, andas och vara JAG fullt ut både på jobbet och hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *