Hoppa till innehåll

12 pumpafavoriter

Så här i oktober finns det massor av matpumpor i butikerna att köpa med sig hem, och jag är en storätare av pumpa, både i maträtter där den ugnsbakas eller skivas ner i grytor, eller omvandlad till pumpapuré för att vara en bas i en mängd olika frukostar, mellis och efterrätter. Jag tänkte dela med mig av mina 12 pumpafavoriter!

För att göra din egen pumpapuré, som är basen i många recept:

Pumpapuré

Frukost

Chiapudding med yin & yang
Chiapudding yin & yang
Muffins
Pumpa & quinoagröt
Plättar
American pumpkinpancakes
Pumpayoghurt
Raw bovetegröt

Desserter

Pumpkin cheesecake
Chokladmousse
Pumpakaka

Middag

Pumpa- & kikärtsfalafel
Gratäng på linser och getost

Blir du lite extra sugen, boka in dig på en workshop med mig. Jag har med mig allt som behövs, och du bjuder hem dina nyfikna och intresserade vänner för en härlig stund i ditt kök då vi tillagar en massa olika “Gott som gör gott” Du kan läsa mer här, eller maila mig på hej@harligavardag.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *