Hoppa till innehåll

Alla ♥ Yin

Den första advent hade jag min första Yinyoga workshop, då vi landade i stillhet under 3 timmar. Nu är det dags igen, i anslutning till Alla ♥ Dag välkomnar jag dig till en stund av att återigen landa i din kropp, dina andetag och låta hjärtat visa vägen- temat är Anahatha!

Klassen passar alla nivåer av yogautövare, och vi kommer att använda oss av filtar och kuddar för att landa i tillit till underlaget och släppa taget om spänningar, öppna upp över vår bröstkorg och låta kroppen ta djupare andetag.

Du bjuds på andningsövningar, meditation och stillsam yinyoga – till stämningsfull musik, dofter som grundar, varsam beröring och assistering för att komma djupare, och som avslutning njuter vi av te och fika.

Platserna har börjat fyllas på och för att säkra Dig en plats, maila mig på hej@harligavardag.seDatum och tid: söndag 17/2 kl 14-17
Plats: Holmvägen 7, Upplands Väsby
Pris: 395 kr
Anmälan tillhej@harligavardag.se. Anmälan är bindande

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *