Hoppa till innehåll

SOMA move + YinYoga

Wiiee! Jag är såå glad över att kunna erbjuda träningsformen SOMA move – nu i Upplands Väsby! Med start den 4 mars och 10 veckor framåt välkomnar jag dig till en underbar stund på mattan där vi kombinerar två olika träningsformer men med samma utgångsläge – fritt från prestation och fyllt av närvaro och kärlek till kroppen!

SOMA move

Minns du känslan av hur kroppen ler, kanske tom skrattar? Känslan av att vara i medveten närvaro och i ett flow? Svett som droppar från din nästipp ner mot underlaget? Att du kan ta djupare och bredare andetag som gör plats för något nytt?

SOMA move är en rolig, svettig och holistisk träning i flow med ditt andetag, med upprepande rörelser i  4 mönster som utmanar balans, stryka, explosivitet, rörlighet och kondition. Du rör dig barfota mot underlaget till suggestiv musik. Du väljer själv efter dagens utgångsläge hur tuff träningen blir och anpassar varje rörelse efter dina behov.

Så här kan det se ut under en SOMA move

När SOMA move är slut tar vi på ett extra lager kläder för att behålla värmen och landar i Yinyogans stillsamma positioner, mjukare andetag och fortsätter låta kroppen visa vägen utan krav eller prestation.

Antalet platser är begränsat och jag har med allt som behövs. 2 h fri parkering finns i anslutning till lokalen.

Datum och tid: måndagar kl 19-20:30 med start v.10
Plats: Kanalvägen 7, Upplands Väsby
Pris: 10 tillfällen, 1990 kr
Anmälan tillhej@harligavardag.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *