Årtiondets sista kvartal

Imorgon är det 1 oktober och vi går in i 2019 sista tre månader, och detta årtiondes sista kvartal!

Årtiondets sista kvartal

Jag gick in i 2019 med ledorden “Tillräcklig” & “Abundance” och jösses vad jag och min (o)tillräcklighet har jobbat. Känner mig färdig med det nu – att vara otillräcklig, landar istället i ord som fierce och planerar för att låta överflöd skölja över mig!

Just nu är jag i ett skifte, ett uppbrott med pengar och energin kring pengar. Det är så jäkla skönt att göra upp med den skammen, otillräckligheten och skulden jag burit för pengar i hela mitt liv. Pengar är energi, drivkraft och jag har fram till nu haft en repellerande energi iom mitt bagage, mina tankar och (valda) sanningar om pengar. Jag har på riktigt fått skamvallningar i kroppen vid tanken på pengar, att sätta mig och betala räkningar, prata om sparande, ränta, brutto och netto. Nu är det slut med det och jag jobbar med att ändra min inställning till pengar, vilket är så befriande.

De kommande 90 dagarna är jag, även detta år, med i #last90days och kommer varje dag att bli inspirerad av Rachel & David Hollis. Tanken är att sätta nya rutiner – nu – inte sen, inte på måndag, inte 1 januari… Att NU ställa upp för mig själv och visa att vad som än händer, så finns jag där – för mig.

Utmaningen för mig kommer bli att gå upp 1 timme tidigare varje dag, då jag har så svårt att komma i säng på kvällarna – vilket självklart gör att jag vill sova på morgonen. Imorgon ska jag bryta den vanan och gå upp tidigare, för en stund i stillhet med mig själv. Lyssna till en meditation och skriva tacksamhetsdagbok!

Känner sån pepp för att avsluta 2019 med en smäll! Är du med mig?

“September är till ända och vi kliver in i årets (årtiondets) sista kvartal. Tid för vila, mörker och återhämtning… Tid för att ställa frågor och finna svar.

Hur vill vi förvalta årets (årtiondets) sista kvartal? Vad har vi lärt oss av de månader som vi har tillryggalagt i år? Vad lämnar vi bakom oss? Vad har vi framför oss?…. Var vill vi vara vid samma tidpunkt nästa år?

…Hjälp mig att inventera månaderna som gått och gör mig villig att förändra de vanor och beteenden som inte gynnar min framtid.”

“Ord för dagen” Sofia Sivertsdotter, s 312

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.