Yoga och kurser med mig

Jag älskar att se kroppar som rör sig med sina andetag och brinner för att hjälpa människor hitta sin inre kraft och våga utmana sig utanför sin bekvämlighetszon. Att utvecklas och bli stark inifrån och ut – vi behöver närvaro i livet.

Yoga och kurser med mig

Yinyogan ligger mig allra närmast hjärtat, då jag själv upplevt kraften i den stillheten, och hur det får mig att må och känna. Likväl älskar jag Vinyasa och mer flow, stundtals med svett och puls för att sedan landa mjukare i kroppen och sinnet.

Förra hösten upptäckte jag SOMA move, en träningsform som jag uppskattar mycket. Genom dynamiska och svettiga flöden arbetar man igenom hela kroppen på ett lekfullt sätt och blir utmanad i kroppens alla rörelseplan, styrka, balans och närvaro.
SOMA move + Yinyoga är en perfekt kombination, och du är välkommen att landa på mattan med mig varje måndag kl 19, Kanalvägen 7.

Du kan även anlita mig för ditt företag på fasta tider, efter era önskemål. Jag samarbetar med flera företag på olika sätt och vill gärna höra av Dig!

Hör av dig via mail, hej@harligavardag.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.