Low Tox Detox

Är du redo att ta dig an tre veckor av detox, inom tre olika områden i livet? Du blir det du äter säger dom! Du blir som du umgås! Du tror på den sanning du väljer att tro på!

Det kommer vara fokus på mat – ditt hem – din omgivning. Till din hjälp har du min fantastiska kollega och yogalärare Sandra Jämtfjäll. Vi ses på ett Zoom på söndagen, inför den kommande veckan för att peppa och förbereda oss på allra bästa sätt. I din mailbox kommer det komma dagliga uppgifter – helt valfritt att göra – vägledning och meditation.

En Facebookgrupp är skapad – Low Tox Living – där vi alla peppar och stöttar varandra i denna detox, som kommer utmana oss på olika sätt. Vi drar igång söndag 23 augusti, och du som vill hänga på, anmäl dig via bilden nedan så får du mer information. Samt tacka Ja till vårt Facebookevenemang.

Du har möjlighet att vinna en timmes coachning med mig eller Sandra, allt du behöver göra är att delta på denna challenge och dela evenemanget i dina sociala kanaler. Vi vill boosta denna resan lite extra för 2 st som deltar och sprider vidare extra till andra därför lägger vi in 2 give aways i form av enskild session med oss.
– Linda hjälper dig genom att titta mer noga på de underliggande mekanismer som gör att vi väljer den mat vi väljer. Vi social-äter, tröstäter, firar ja, vad driver dina kostval mer än det uppenbara
– Sandra ger dig en reiki session på distans, genom reiki kan vi komma åt och lösa upp djupare omedvetna mönster och beteende, blockerande känslor och övertygelser.

Jag ser framemot att möta dig och att vara ett stöd för dig dessa veckor, tillsammans!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.