Lördag 14 november är du varmt välkommen till “Fall into Stillness” på Cre8You i Hässelby. En workshop då jag guidar dig in i stillsam Yinyoga och en längre djupavslappning som kallas Yoga Nidra. Klassen passar alla nivåer av yogautövare.

Till stämningsfull musik och med hjälp av bolster, klossar och filtar får du sträcka ut och återhämta – fylla på så att du sen kan ge vidare.

YinYoga är en återhämtande form av yoga, då vi landar i stillhet i kroppen i ett par minuter per position. Utmaningen i stillheten kan komma till uttryck på olika sätt, genom att kroppen vill att du ska röra på dig, förändra och ta dig från nuet. Eller att tankar du inte visste skulle dyka upp gör det, och att låta de passera. Landa HÄR och landa NU. Oavsett vad som sker är allt ok.

Yoga Nidra har många fördelar, bla så påverkas våra hormoner såsom dopamin, serotonin och GABA vilka balanseras, även vårt nervsystem påverkas och vi landar i det parasympatiska nervsystemet där kroppens förmåga till läkning och återhämtning sker.

Tid: 09:45 – 11:15
Plats: CRE8YOU’s yogastudio på Kvarnhagsplan 118
Kostnad: 225kr (Rawfika och te ingår i detta pris)
Varmt välkommen med din anmälan till info@cre8you.se
(Din anmälan är bindande, sista anmälningsdag 7/11, minst 6 deltagare för att workshopen ska bli av)

FULLBOKAD – maila till info@cre8you.se för att stå på reservlista, samt kommande event

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *