Hoppa till innehåll

Garys Great Day Protocol

Vad drömmer du om? Vad vill du ha mer av i ditt liv? Det finns något kraftfullt i att starta sin dag – MEDVETET. Jag följde Garys Great Day Protocol i juli och det var något fantastiskt kraftfullt i det!

Så mycket energi som jag fick vara i och skapa genom att starta min dag med att sitta ner en stund, andas, landa i mig och följa detta enkla protokoll, utformat av Gary Young. Inga drömmar var för små för honom och inget kunde stoppa hans visioner.

När vi startar dagen på liknande sätt varje dag, över tid, så bygger vi en starkare känsla av JAG och att jag kan och jag ska nå mina drömmar. Livet kommer att bjuda oss på motstånd i olika storlek, men när vi är förankrade i oss själva och vet vart vi vill – så upplever jag att det är enklare att ta sig an.

Tillsammans med att andas in dessa oljor och applicera de på kroppen, säger man tyst eller högt till sig själv sin intention – tex Jag är stark eller Jag bjuder in överflöd i mitt liv eller vad det är som vibrerar i dig!

Hur gör man?

En stund av närvaro och självkärlek, för att ge Dig energi, kraft och mod att gå Din väg i livet. De fyra oljorna som används*:

  • Valor skapar en känsla av balans och grundar dig i nuet
  • Highest Potential / Harmony ger energi och kraft till vårt center i kroppen
  • Joy skapar en stark känsla av glädje
  • White Angelica ligger som en slöja om oss och hjälper oss att hålla vår energi för oss själva

Du kan inte misslyckas – hitta Ditt sätt att starta dagen på bästa sätt – och gör det VARJE dag i 30 dagar! Har du gott om tid – ta dig tiden att andas, uppleva och känna. När du har ont om tid – skruva av korken och ta några andetag direkt från varje flaska! Just Do It!

*Du kan såklart anpassa och använda andra oljor, efter dina behov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *