Hoppa till innehåll

Öppnar upp för AbunDANCE

Eteriska oljor har fantastiska fördelar och syften. Jag älskar dem bla för att de stöttar mig känslomässigt, mitt immunförsvar och får mitt hem att dofta ljuvligt! Visste du att vi också kan använda dessa oljor för att förändra våra liv och driva oss till ytterligare åtgärder och förbättringar? Jag är redo och öppnar upp för AbunDANCE.

Oljor kan användas och associeras med en känsla, medvetet språk, ett mantra. När vi medvetet använder den utvalda eteriska oljan med ett mantra så kommer vår hjärna att koppla doften, till ett sinnestillstånd och effekten är snabb.

Abundance essential oil

Vad är Abundance?

Abundance översätts till överflöd, och det är lätt att tänka jag vill ha mer. Det signalerar istället det motsatta – att du är i brist eller saknar något. Överflöd är ett tillstånd av att vara och tänka som kan hjälpa till att skapa mening i ditt liv. Du är redan rikligt välsignad och det är dags att hedra det!

Överflöd av resurser

 • Inkomst
 • Möjligheter
 • Finansiell frihet
 • Betala av skulder
 • Att inte leva från månad till månad
 • Ett jobb som du älskar

Känslor i överflöd

 • Motivation
 • Förtroende
 • Harmoni
 • Hoppfullhet
 • Obegränsade möjligheter
 • Känsla av mening
 • Att leva i frihet

Överflöd i aktion

 • Känner dig inte hindrad av vad du kan eller inte kan göra
 • Känner dig frisk
 • Att ha meningsfulla relationer
 • Ta risker
 • Säger “ja”
 • Att tro på dig själv
 • Njuter av lycka när det kommer din väg

Den eteriska oljan Abundance ™ skapades för att förbättra frekvensen för det harmoniska magnetiska energifältet som omger oss. Den kombinerar oljor som användes av forntida kulturer för att locka välstånd och förstora glädje och fred. Den rika, kryddiga aromen är upplyftande och balanserande och hjälper till att locka positiva känslor och energi, vilket öppnar oss för en mängd möjligheter.

Effekter av att dansa!

Har du nånsin dansat som om ingen ser? Kan du minnas den känslan i din kropp? Jag älskar att dansa till koreografi men även att bara hejdlöst släppa loss till musiken, rytmen, texten – stampa, hoppa och skaka. På en minut äår energin i kroppen en HELT annan!

När du dansar frigörs ett överflöd av humörförbättrande hormoner i din kropp. Enligt forskning hjälper dessa hormoner oss till att förbättra vårt mentala tillstånd när de frigörs. En “livlig” danssession har visat sig kunna lindra depression, enligt forskning utförd av The Arts in Psychotherapy.

AbunDANCE challenge

Med start IDAG – höjer jag min energi med två kraftfulla redskap – eteriska oljan Abundance och att dansa som om ingen ser! Häng på Du med – ta fram din eteriska olja Abundance, dra ett par djupa andetag, på med din favoritlåt på högsta volym och dansa som om ingen ser!!

Jag dansar loss till Bassa Sababa av Netta – TOKÄLSKAR denna låt!

Vill Du hänga på, men saknar eteriska oljor – hör av dig så skickar jag dig ett prov på posten!

2 kommentarer till “Öppnar upp för AbunDANCE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *