Hoppa till innehåll

20 x 2020

Årets näst sista dag, och det är naturligt att blicka tillbaka på året som har gått, se det fina som jag vuxit in i, vad som fått expandera, vad jag släppt taget om och allt jag är tacksam över. Så här delar jag en lista med 20 saker jag är tacksam över, utan rangordning – 20 x 2020

Jag uppmanar dig att göra detsamma, ta en stund och reflektera över året som gått. Kan hända det är svårt att hitta tacksamheten för “skitåret” 2020, då är en god idé att först göra dig av med all frustration du bär. I Ett starkt avslut har jag skrivit om en kraftfull ritual för att göra just det.

Det finns så mycket skrivet om tacksamhet och de effekter det har på vår fysiska och mentala hälsa, en enkel sökning på google ger massor av information. Tex utsöndras dopamin när vi landar i tacksamhet och vi mår bättre, känner mindre smärta/värk. Börja i det lilla, om det är svårt. Tex tacksamhet för att du kan andas, för ditt hem och maten på bordet.

Min 20 lista av tacksamhet för 2020:

 1. 21 days of Abundance
 2. Att arbeta hemifrån
 3. Kontinuerlig meditationspraktik
 4. Mer tid med familj
 5. Insikter om vad jag behöver
 6. Nya vänner
 7. Fördjupade relationer
 8. Healing genom att komma nära
 9. Palo Santo
 10. Kallbad
 11. Nya tekniker för att landa i kroppen
 12. Yoga Nidra utbildning
 13. PTpåHjul
 14. Manifestering av drömmar som blev sanna
 15. Regndroppsmassage
 16. Skuggarbetet
 17. Utforskandet av kristaller
 18. Hälsan, min egen och familjens – två sjukdagar på hela året
 19. Mitt växande och stöttande Young Living team
 20. Landa in i det cykliska och den inre årstiden

En bok av tacksamhet

För ett år sedan köpte jag en vacker bok för att skriva ner min tacksamhet i. Jag blir varm och lycklig när jag ser den, för jag vet om all kärlek och tacksamhet som finns nertecknad i den. Boken står nära min hylla av oljor i köket och när jag sätter mig för min meditation är det naturligt att ta med boken samt en eller fler oljor som jag vill arbeta med för att manifestera, grunda eller få känslomässig stöttning av.

Det blir kraftfulla redskap för att droppa in i kroppen, sinnet och själen. Skapar ökad närvaro och får en mängd positiva effekter i vardagen.

Gott slut och Gott Nytt År!

Nu är jag nyfiken på Dig och Din lista av tacksamhet eller om du har en daglig praktisering av tacksamhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *