Temaveckor för Dig

Nytt år och kanske har du klivit in i det nya året med goda intentioner om vanor, lägga till saker för att må bättre och har planer för vad som hända. Jag kliver in i året med ledordet Nyfikenhet och ser framemot att möta Dig och mig med nyfikna frågor för att lära mig mer. Jag ser framemot att lära mig mer om vad som är möjligt i livet. Med det i åtanke startar idag den första av fyra temaveckor för dig – inspiration att landa in i.

Vecka ett handlar om rutiner, och förhoppningsvis underlättar de för dig i din vardag för att skapa utrymme för MER. Det är så jag ser på dom – ett redskap för att hjälpa mig till att vara mer, skapa mer för det jag älskar. I år har jag införskaffat en “Life Organizer” då jag insett att mitt liv inte flyter lika smidigt när jag endast har digital kalender och överblick. Nu kan jag äntligen klottra, använda olika färger och få en överblick av månaden, veckan och dagen.

Kanske är du liksom jag, fylld av inspiration och energi, tänker att man ska göra OCH hinna med en massa saker som man VILL göra. Sedan inser du att tiden inte räcker till, livet kommer emellan, energin finns inte där längre. Det är bla det som jag vill inspirera om med kommande temaveckor, då du får utforska vad DU behöver. Jag är säker på att jag inte kommer komma med något som du inte redan vet – men att jag kanske ger dig en kärleksfull knuff mot den riktningen som du vill gå.

Inläggen kommer från min egen erfarenhet och upplevelse, min kunskap och min passion – ett helhetsgrepp om dig som människa utan pekpinnar eller “de rätta svaren”. Varje vardagskväll kommer dagens inlägg publiceras på Instagram och Facebook, och i stories får du ännu mer inspiration från mig. På söndagar startar jag upp veckan med ett ordspråk.

Januaris temaveckor kommer handla om:

  • rutiner
  • low tox living
  • stress
  • en oljig livsstil

Vi ses på Instagram och Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.